miercuri, 11 februarie 2009

Lenea.

Lenea este cel mai bun prieten al omului. Nu te lasa la greu, e de partea ta, e mereu cu tine in situatile dificile , e langa tine cand te trezesti dimineata , e cu tine cand te duci la buda sa te caci, e cu tine cand te speli , e cu tine cand te trimite maikata sa duci gunoiul.. e cu tine cand stai la calculator .. pot sa zic ca e un fel de frate siamez pe care il ai de cand esti mic.. si ii dezvolti abtitudini pe masura ce imbatranesti... lenea e prezenta si in vorbire ... cand vorbesti asa cu un ton de parca ai avea nevoie de 1.5KG de lãmâii sa iti taie greata ... Daca stati sa urmariti Lenea si evolutia ei timp de o saptamana o sa vedeti ca lenea e prezenta in orice activitate la orice om , in orice zona.
Lenea e vizibila. Daca urmariti lenea la alte persoane o sa vedeti o schimbare , ea se manifesta diferit si implica alte trasaturi fata de lenea dumneavoastra.
Lenea te infometeaza. Din cauza "ei" nu mananci cand iti e foame, pentru ca iti e lene sa iti incalzesti ceva de mancare sau sa iti faci un sandwich dinala bun si uite asa stai nemancat 1 zi intreaga.
Lenea nu aduce bani. Din cauza "ei" stai in casa fara sa faci nimic .. doar stai si pierzi vremea degeaba fara nici o tragere de inima sa te duci sa cauti un loc de munca , mai iesi si tu asa din cand in cand pe afara cu prieteni si stati ca loazele la o bere sau la o vorba sau la un "Pahar de Vin" cand se iveste ocazia.
Lenea e moarte. Daca nu incepi sa faci ceva sa scapi de lene , ea te va "ucide" incet si dureros.. si cand iti vei da seama o sa fie prea tarziu sa faci ceva in privinta asta.

Incearca sa scapi de lene .. Free Yourself

1 comentarii:

Supercalifragelistic spunea...

Da ai perfecta dreptate ..Lenea o sa ne manance de vii pe toti someday asa deodata pac,pac.That's :( if we don't do smth about it.

Trimiteți un comentariu

 

Chaotic Soul :: Converted by Randomness